Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иван Гарелов: Борисов ще провали изборите! Целта му е Радев, но ще тегли народът!

Иван Гарелов смята, че хаосът преди изборите е целенасочен!

Хаосът преди парламентарните и президентски избори е съвсем целенасочен. Това смята журналистът Иван Гарелов, който посочи екс премиера Бойко Борисов за основен виновник за ситуацията.

Иван Гарелов разби Борисов и свитата му

„Какво направи Борисов, спомнете си добре! Той проглуши ушите на всички за нуждата от мерки, от строги мерки срещу пандемията. А сега, когато служебното правителство взе такива, той подтиква народа към масови протести.

Какви ще са последиците, какво ще се случи с хилядите заразени на ден, които вече ще надхвърлят 5000 дневно?! На Борисов явно не му пука за това, нито за хората, нито за лекарите. Интересува го само да хвърли вината върху президента Румен Радев и да отнеме от гласовете му на изборите“, коментира Иван Гарелов.

Той смята, че и другите партии, сред които видимо се изявява ДПС, допълнително раздухват темата със заразата, ваксините и мерките, взети от здравния министър Стойчо Кацаров. Само и само да се създаде недоволство и напрежение сред хората и те да не излязат да гласуват, пише barikada.info.

„Да, проблеми има и те са сериозни. Но не е редно да се опитват да вменят вината само на служебното правителство, а точно това правят. Винят ги за всичко – за цените, за инфлацията, за неуспеха на ваксинационния план. А това не е истина“, категоричен е журналистът.

Източник/ци: Иван Гарелов: Борисов ще провали изборите! Целта му е Радев, но ще тегли народът! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!