Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Народният гняв срещу Кацаров се прехвърли към Радев (НА ЖИВО)

Протестът срещу въвеждането на задължителните зелени сертификати за вход за дейности на закрито от утре изкара хиляди на протест, като демонстрациите ескалират в ранния следобед пред Министерския съвет и се прехвърлят срещу "Дондуков" 2, предаде репортер на Lupa.bg.

Стигна се и до сблъсъци с полицията, която по-рано се опита да изтласка протеста от сградата на здравното министерство. Образователният министър проф. Николай Денков пък бе приклещен от гневните граждани и се наложи бързо да се скрие в подлеза на пл. "Независимост".  

По наша информация има няколко задържани при протеста, което допълнително нажежи обстановката. "Това е играно и завършва с оставки", предупреди един от участниците. 

Там рамо до рамо са и атакистите на Волен Сидеров, и поддръжниците на друг кандидат за президент - Костадин Костадинов (лидер на ПП "Възраждане"). Най-шумни са именно демонстранти, носещи знамена на двете политически формации, а от Министерския съвет здравният министър в служебния кабинет на Румен Радев обясни, че оставката му била искана не от браншовици, а именно от политически лидери. 

Източник/ци: Народният гняв срещу Кацаров се прехвърли към Радев (НА ЖИВО) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!