Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадинов, „Възраждане“: Радев заби нож в сърцето на народа. Искате ли да живеете в концлагер?

Костадин Костадинов от „Възраждане“ се обърна на 180 градуса. Само преди няколко месеца той беше един от основните поддръжници на Румен Радев, но с днешна дата го смята за „престъпник“. 

В свое изказване във Фейсбук, Костадинов заява, че „престъпният режим на Борисов и Каракачанов“ е бил надминат от този на кандидат-президентът Румен Радев.

„Преди няма и час стана ясно, че правителството на Радев въвежда така наречените зелени сертификати и няма да може да се влиза без тях в нито едно закрито помещение. Така се налага един вид разделение в българското общество, а България се превръща в един концлагер“, обявява Костадинов.

Костадинов недоумява какво цели престъпният режим на Румен Радев с въвеждането на тези „зелени сертификати“. Той припомни думите на Радев по отношение на наложените мерки от страна на Борисов, че се опитва със затваряне на държавата да провали изборната кампания. 

„Днес обаче се случи немислимото, американската марионетка Радев надмина в своите действия престъпния си предшественик, защото престъпния му предшественик поне не изискваше подобни сертификати, макар че те бяха въведени в някои държави в Европа. Искате ли да живеете в концлагер? Искате ли да ви третират като трета ръка българи, ако не сте се ваксинирали?“, запита Костадинов и подчерта, че нито той, нито пък съмишлениците му са против ваксинацията, но имунизацията срещу коронавируса за него било „експериментална течност“.

Костадинов се закани днес да отиде пред здравното министерство и да поиска отговор от „престъпния“ министър Кацаров и да бъде отменена заповедта. В заключение той констатира, че ставало по-лошо при управлението на Румен Радев.

 

„Днес този човек заби ножа в сърцето на българския народ и произнесе смъртната присъда на българския народ“, заяви Костадинов.

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Как да оцелеем пандемията и мерките

Връзката между здравето и морала

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Костадинов, „Възраждане“: Радев заби нож в сърцето на народа. Искате ли да живеете в концлагер?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!