Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Когато знаеш, че друг ще "претака" 13-те милиарда от Брюксел...

На Бойко Борисов не му е по-комфортно, повярвайте. Да знаеш, че в един момент от Брюксел ще тръгнат 13-те милиарда по Плана за възстановяване и развитие, а друг ще ги "претака". Как спи този човек, не знам. Иска се стоицизъм и мъжество, за да го преглътнеш. Сега нали се сещате защо ГЕРБ не внесоха Плана, докато си събираха багажа от Дондуков 1.

Можеха ли да го внесат? Можеха. Важно ли беше? Извън съмнение. Какво обясниха? Ми то...ние сме готови, ама не е наша работа. Новите да се оправят. С надеждата служебните да се забатачат из точките и подточките, да се забавят фатално, да направят някой идиотизъм и да ги сочат с пръст от Брюксел какви жалки лузъри са. Ако може не само да ги отрежат от вимето на ЕС, ами и някоя глоба да им праснат, дето народът да я плаща, белким ги намрази бързо. Въобще...да се издънят зрелищно и напоително.

Всяка партия, организация, общност, прилича на своя лидер. Неговият облик и същност преливат и изпълват колективния ѝ дух, толкова по-бързо и пълнокръвно, колкото по-силно е влиянието на лидера сред обкръжението му.

Сещате се чий облик и поведение е приела партията на бившите управляващи...

Източник/ци: Когато знаеш, че друг ще "претака" 13-те милиарда от Брюксел... - ᐉ Новини от Fakti.bg - Мнения | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!