Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: САЩ удрят за корупция Ахмед Доган, в „Магнитски 2” влизат и финансисти на ДПС?

Агентът на Москва в българската политика Ахмед Доган кацна на мушката на САЩ!

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Лидерът на ДПС, който от 1990 г. прокарва проруските интереси уж загрижен за правата и свободите на мюсюлманите в България, ще сътвори чутовен скандал, след като името му лъсне в обновения списък с корумпирани политици „Магнитски 2”, издаде пред Narod.bg източник от върховете на дипломацията.

Според наличната към момента информация Ахмед Доган ще бъде причислен към списъка със сенчести политици по няколко причини, сред които се откроява огромният финансов ресурс, излят през годините в неговите бизнес начинания от правителствата на Бойко Борисов.

Емблематичен пример са 400-те милиона лева, които шайката изсипа в руски фирми за удълбочаване на канала към пристанището до ТЕЦ „Варна”, собственост на почетния, всъщност реален, лидер на ДПС.

Огромната сума изчете от държавния бюджет към руски консорциум с точно конкретна цел – да се улесни бизнесът на Доган в енергетиката, което не е убягнало на Щатите, обясни източникът на Narod.bg.

Втори повод САЩ да ударят Доган през пръстите е допускането на хора от „Магнистски” в листите на ДПС за изборите на 14 ноември, призна нашият източник.

Трета, но не последна по важност причина за вкарването на лидера на ДПС в позорния списък, са тъмни финансови сделки през контролирана от ДПС финансова институция.

Коя е банката и защо „Магнитски 2” стигна до финансистите на Доган – очаквайте само в Narod.bg.

Източник/ци: Само в Narod.bg: САЩ удрят за корупция Ахмед Доган, в „Магнитски 2” влизат и финансисти на ДПС? - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!