Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шах и мат! Румен Радев “путинизира” България и остава начело до 2037 г.

Румен Радев се готви за 20-годишно управление!

Нова Конституция

Президентът Румен Радев ще вземе не само втори мандат, но той ще продължи да бъде на власт за още два мандата след това. Това съобщиха колегите от  Informiran.net.

След като спечели изборите на 14 ноември, ген. Радев ще задейства процедура по промяна в Конституцията, която ще му позволи да вземе още два последователни мандата. Към момента законът е такъв, че един президент може да бъде такъв само в рамките на 10 последователни години (2 мандата).

Румен Радев обаче е взел пример от Русия, където Владимир Путин измени законите на страната, за да може да управлява до своята смърт. За нещо подобно се готви и нашият настоящ президент.

Румен Радев взима четири мандата като президент

Ако действително бившият летец спечели следващите три президентски избори, това значи, че той ще остане на този пост до 2037 г. Първият му мандат официално започна през януари 2017 г. и има вероятност всичко да приключи час след 20 години.

За тези 20 години Румен Радев може да управлява не само президентството, но и цялата страна. Това ще стане чрез негови подставени лица в парламента, каквито са Кирил Петков и Асен Василев в момента.

По този начин ген. Радев хем ще управлява държавата, хем няма да носи пряко отговорност. Ето защо той предпочита да стои в сянка, заемайки президентския пост в една парламентарна република.

Източник/ци: Шах и мат! Румен Радев "путинизира" България и остава начело до 2037 г.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!