Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов изригна: Тези пак няма да направят правителство! От ГЕРБ малко говорим, но много правим!

Бойко Борисов изригна: Тези пак няма да направят правителство! От ГЕРБ малко говорим, но много правим!
Ето какво каза Бойко Борисов и за пореден път изригна за начина на управление на служебния кабинет:
„ГЕРБ е в отлична кондиция, въпреки терора, който налага върху партията ни Бойко Рашков.

Това ни прави по-силни. 6 месеца слушам само обвинения, но няма никакви доказателства срещу нас. Пак няма да направят правителство, защото няма отговорни партии и няма сериозни хора.

Срещат се тайно по офисите, после се отричат от преговорите, а няма нищо срамно в това да се водят преговаря.Като виждам чудовищния хаос в държавата, тежката криза във всички сектори, чудовищна инфлация, това е „доброто управление“ на Радев и „успешно“ служебно правителство. Казват,

че ние сме виновни за това, но ако ние имаме такава мощност като партия, значи сме най-добрите в Европа. Учуден съм на наглостта им.

Единствената ни вина е, че сме по-добри от тях – с повече опит, с повече кадри, с повече можене. Ние малко говорим, но много правим.

Колегите от „Да, България“,

които винаги се имат за най-големите пазители на закона, трябва да знаят, че ние не сме виновни, че те не спазват закона.

ЦИК е от 15 члена, назначена от Румен Радев. Само 4 човека там са от ГЕРБ. 11-те други са от т.нар. партии на протеста. Говорил съм с Краси Ципов, когато взимат решенията,

„Да, България“ ще имат от нас 4 гласа, за да могат да се явят на изборите. Защото все някой друг им е виновен. „Да, България“ да знаят, че имат подкрепата ни, но законите трябва да се спазват. Не четете само Винету, но и законите. Аз 3 дни подписвам лично всяко едно пълномощно, а „Да, България“ не могат да си подадат правилно документите.Това безобразие го дължим на Радев и Кацаров. Безотговорното управление на Радев и Кацаров ни доведе до това, че цяла Европа вече се радва на пълни стадиони, а нашите тук са затворени.

Това не е успешно управление, а пълен провал. 85% от Плана за възстановяване е нашия план. Хубавата новина е, че предложенията на Киро и Асен не са приети. Загубиха 6 месеца, без да внесат Плана в Брюксел,

защото трябваше да защитят корпоративни и бизнес интереси. Изведнъж държавата се явява, за да купува батерии за ветропарковете и соларните паркове.

Защо?
Извадили са санирането. Да Ви е честито на общините. Направили са го много хитро, със съфинансиране.

Ние също го пробвахме това, но винаги в някой блок има по някой човек, който не иска да плаща и проектите се провалят.

Извадили са от Плана и поливните системи. Защо извадихте хидромелиорациите? За да не сме конкурентни на другите държави, които произвеждат зеленчуци и плодове. Хубавото е, че не са приели предложенията на Киро и Асен за кредити.

Когато говорят, че съм раздавал пари от джипката, нека да обиколят и да видят направеното в църквите,

манастирите, училищата. Колкото е направено по нашето управление за вярата, само по времето на цар Борисов е направено. В новото ни управление наш приоритет остава образованието, в това число и духовното, но прибавяме и здравеопазването“.

Източник/ци: Бойко Борисов изригна: Тези пак няма да направят правителство! От ГЕРБ малко говорим, но много правим!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!