Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Повече от смел! Кирил Петков отнема 3 млрд. от Борисов

Кирил Петков нанася огромен удар върху Бойко Борисов и всички около него!

Край с кражбите на Борисов

Лидерът на новата фурия в политиката “Продължаваме промяната” Кирил Петков бръкна в здравето на Бойко Борисов и неговия екип с това, което заяви, че му е приоритет, ако вземе властта след 14 ноември.

Завършилият “Харвард” икономист разкри публично, че неговата партия ще спре бруталното крадене на пари по обществени поръчки, които отиват в нечий джоб без конкурс. От неговите думи се разбира, че от години европейските средства се усвояват от няколко фирми, които винаги са едни и същи, а след тяхната работа остава единствено липса на качество и нищо друго.

Кирил Петков разкри, че годишно се крадат между 2 и 3 млрд. лв. по този начин, писа Bgizbori.org. Пари, които могат да отиват в държавата и с тях да се помага финансово на изключително бедния в сравнение с останалата част на ЕС народ.

Кирил Петков съсипва Бойко Борисов

По този начин става ясно, че Бойко Борисов в продължение на 12 години е действал задкулисно и заедно със свои близки фирми е ограбвал българския народ. Това ще спре, ако “Продължаваме промяната” оглави изпълнителната власт, което изглежда твърде вероятно.

Източник/ци: Повече от смел! Кирил Петков отнема 3 млрд. от Борисов

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!