Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Рашков в "Шоуто на Слави": Досега не съм го казвал, но е време! Рекордьори в купуването на гласове са ГЕРБ и ДПС

Така започна днес "Вечерното шоу на Слави Трифонов" с водещ Иво Сиромахов:

Сиромахов: 

„Наближават изборите и отново най-важният въпрос е, дали те ще бъдат честни! Ще бъде ли спряно купуването на гласове? По тази и по други теми ще разговарям с вътрешния министър Бойко Рашков.

Сиромахов:  „Започваме с тази тема за изборите. Всъщност се оказва, че вашето правителство е първото, което от толкова години започна да разследва търговията с гласове! Досега властта не му е обръщала никакво внимание!

Рашков: Точно така е. Цялото общество знае, че се купуват и продават гласове у нас. Вие не пропускате да отбелязвате, че „купуването и продаването на гласове е престъпление”. В същото време не са били предприемани никакви действия в посока разкритие и наказване на тази тип престъпност. Обяснението е в нашите политици. Онези, които купуват гласове, плащат за това , българинът да гласува не за това, което иска, а за тази партия, която му плаща, което е унизително!

Сиромахов: Може ли да кажете, кои са партиите, които най-много са купували гласове?

Рашков: Това трябва да се знае. До този момент се въздържах от изнасяне на такава информация, но тъй като политическата наглост на някои лидери надминаха всякакви граници, да се отрича очевидното, че те купуват гласове, аз мисля, че българите трябва да зная преди изборите които предстоят, кои са рекордьорите по купуване на гласове. Тези рекордьори са известни, аз няма да кажа някоя тайна. Ясно е, че тези, които разполагат с най-много финансов ресурс, те са и замесени в купуването на гласове. Това са ГЕРБ и ДПС. Това е показало нашата статистика.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Бойко Рашков в "Шоуто на Слави": Досега не съм го казвал, но е време! Рекордьори в купуването на гласове са ГЕРБ и ДПС

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!