Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Васил Михайлов (великият бг.актьор, гл.герой във филма "Капитан Петко войвода"): Последните 12 години на власт бе един прост бандит и лъжец. Всички знаехте това и упорито го избирате. Въпреки кражбите, скандалите, простотията, която се изливаше нон-стоп от всякъде

Васил Михайлов(великият бг.актьор ,гл.герой във филма,, Капитан Петко войвода) - :

Последните 12 години на власт бе един прост бандит и лъжец. Всички знаехте това и упорито го избирате. Въпреки кражбите, скандалите, простотията, която се изливаше нон-стоп от всякъде.

И ако за Царя имате извинение, че сте били подведени и излъгани, то за ГЕРБ – нямате.

Ако глупакът Гешев не бе влязъл в президентството с гавазите си, нямаше да има протест и вероятно ГЕРБ щяха да продължат да управляват в коалиция с ДПС и патриотичния дебелариум.

Въпросът е – имате ли изобщо морална база и кураж, да искате да ви управляват почтени хора? Или ви е добре и така: да можете да се „уреждате“, да послъгвате, да покрадвате, да се кефите на чалгите, да търпите министрите клоуни и пияници на Борисов..

-Васил Михайлов-

Източник/ци: Zlatka Koleva Подкрепа за Кирил Петков и Асен Василев | Васил Михайлов(великият бг.актьор ,гл.герой във филма,, Капитан Петко войвода) - : | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!