Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доц. Мангъров: Мерки не са нужни. С тях и без тях вирусът следва своя ход. Виждате, че главният държавен здравен инспектор е с две ваксини, не сваля маската и е с COVID-19

доц. Атанас Мангъров пред Агенция Фокус:

„Нещата се задържат някъде на около между 3 000 и 3 500, като засега не се сбъдват тези прогнози за 10 000 и повече случаи на ден. Т.е. става това, което се очаква. Този вирус ще мине през цялото население, независимо дали е ваксинирано, или не.

Може би тези, които са ваксинирани, ще го изкарат по-леко. Може би. Но, за да се получи траен имунитет, всеки от нас трябва и ще изкара някои от вариантите на COVID и той ще се случи рано или късно. Виждате, че главният държавен здравен инспектор е с две ваксини, не сваля маската и е с COVID-19.

Мерки не са нужни, защото и с тях, и без – вирусът следва хода на своето разпространение и за момента не се наблюдава нищо екстремно.

Запознат съм с медикамента за лечение на коронавирус, за който здравният министър д-р Стойчо Кацаров уточни, че се правят опити да се внесе в България. Все още това не са медикаменти, които могат да се използват масово.Това е в сферата на експеримента.

Някои от личните лекари и особено тяхното ръководство забравиха медицината и започнаха да искат неща, които са неосъществими, като настояването на личните лекари за пълен локдаун в София.

Работата на личните лекари е да си гледат болните. Ако те се страхуват, могат и трябва да се ваксинират, ако искат. Ако искат, могат да спазват всички предохранителни мерки, но те трябва да работят. И тяхна задача е да си организират работата по такъв начин, че да си я вършат добре. И всичките тези настоявания са напълно безпочвени и безсмислени.

Причината за купуването на тези фалшиви сертификати е натискът, който се оказва върху хората да се ваксинират на всяка цена, дори и с фалшиви аргументи, че ако се ваксинираш, пазиш другите.

В случая с главния държавен здравен инспектор показва несъстоятелността на тези твърдения. Просто хората трябва да бъдат оставени, всеки който иска да се ваксинира, но да го направи, защото иска да се ваксинира, а не защото го карат. И не защото му казват, че ако той се ваксинира, щял да пази другите. Няма как да ги пази по този начин.

Afera.bg

Как да оцелеем пандемията и мерките

Връзката между здравето и морала

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

ПОВЕЧЕ...

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Източник/ци: АФЕРА.БГ | ДОЦ. АТАНАС МАНГЪРОВ: МЕРКИ НЕ СА НУЖНИ. С ТЯХ И БЕЗ ТЯХ ВИРУСЪТ СЛЕДВА СВОЯ ХОД И НЕ СЕ НАБЛЮДАВА НИЩО ЕКСТРЕМНО. ХОРАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОСТАВЕНИ – КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВАКСИНИРА, А НЕ ЗАЩОТО ГО КАРАТ. И НЕ ЗАЩОТО МУ КАЗВАТ, ЧЕ АКО СЕ ВАКСИНИРА ЩЯЛ ДА ПАЗИ ДРУГИТЕ. НЯМА КАК ГИ ПАЗИ ПО ТОЗИ НАЧИН!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!