Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Рашков разкри огромните кражби на кабинета „Борисов“! Само за една година кабинетът „Борисов“ е присвоил всички пенсии в България за 9 месеца

Бойко Рашков разкри огромните кражби на кабинета „Борисов“!

Само за една година кабинетът „Борисов“ е присвоил всички пенсии в България за 9 месеца, разкри вътрешният министър Бойко Рашков. И това далеч не е всичко.

Корупцията в държавата ни отдавна е минала не само собствения си връх, но и този във всички останали държави. Стана ясно, че близо девет милиарда лева са раздадени на „наши хора“ само в рамките на година.

„Всичко това няма аналог, никъде! Колосалните суми са разпределяни без конкурс, без обществени поръчки, само на Борисов и приближени до ГЕРБ. Едва ли нормалният човешки мозък би могъл да си представи нагледно за какъв обир става дума.

Това не само не бива да се повтори, а виновните трябва да бъдат съдени и осъдени. С цялата си наглост обаче Борисов се явява на избори отново. И бие тъпана колко добрини бил направил за народа. Това вече плаче за психолог“, гневи се Бойко Рашков.

Вътрешният министър е твърд в решенията, взети заедно с президента Румен Радев и служебния премиер ген. Стефан Янев. А именно в деня на изборите да се активира цялата полиция и всички специални части.

Те ще бъдат пуснати масово сред избирателните секции и особено около тези, в които гласуват хората от малцинствата. Контролът ще е зверски и пиле няма да успее да прехвръкне.

„Всеки сигнал и опит за подкуп ще бъде хващан моментално, а наказанията ще са повече от сурови. Това трябва да се знае от всеки. Шансът за промяна и достоен живот на българите е сега. Изпуснем ли го, никой няма да ни е виновен“, казва Бойко Рашков.

Zlatka Koleva

Подкрепа за Кирил Петков и Асен Василев | Бойко Рашков разкри огромните кражби на кабинета „Борисов“ | Facebook

May be an image of 1 person, standing and suit

Източник/ци: Подкрепа за Кирил Петков и Асен Василев | Бойко Рашков разкри огромните кражби на кабинета „Борисов“ | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!