Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Волен Сидеров търси Херо Мустафа, за да и връчи сметка от 5 млрд., които САЩ дължат на България

И  Георги Първанов беше безалтернативен, беше проруски, но настани 4 американски бази на САЩ у нас. Той се оказа слуга на големия брат. Сега Радев е същия. Само аз ходех тогава и агитирах против базите. Сега имаме Радев, който е повторение на Първанов, извадиха и нов Неделчо Беронов – Лозан Панов, и отново ние сме на терена. Така лидерът на „Атака“ Волен Сидеров представи по Нова ТВ включването си надпреварата за президент.

Според него сега състезанието ще бъде по-интересно. Победата на Радев не е сигурна, не проф. Герджиков ще бъде конкурент на Радев, а един протестен  вот, който се задава. Радев продължи васалното отношение към САЩ, тук ставаме фронтова линия срещу Русия. Това беше легенда, че Решетников е избрал Румен Радев. Целта беше да го хареса левият електорат. Измамата беше, че не Решетников, а школата на ЦРУ, която е завършил в САЩ определя политиките му, обясни Сидеров.
Той се закани, че ако стане президент ще затвори американските военни бази.

САЩ трябва да си платят за 15 години, че ползват базите. Не по-малко от 5 милиарда дължат на България, ако видя Херо Мустафа, ще и връча сметката, заяви проруският политик. Той отново потвърди, че България трябва да излезе от НАТО и ЕС и то дори без референдум.

Сидеров смята, че Костадин Костадинов и партията му „Възраждане“ са имитация на „Атака“ и копират техните политики.

На тези избори ще се разпилеят патриотичните гласове, но след тези избори българите ще започнат да се прегрупират и ще разберат измамата, която им предлагат. 

Водещите обаче удобно не го попитаха Сидеров за поведението на неговия областен управител Николай Пехливанов, който е подкрепил официално идеята на Руското посолство паметникът на съветския окупатор в София да стане собственост на Русия, както и земята под него и то безвъзмездно. 

Източник/ци: Волен Сидеров търси Херо Мустафа, за да и връчи сметка от 5 млрд., които САЩ дължат на България - Фактор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!