Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Богомил Бонев „изяде“ Борисов: Мутро, ти ликвидира ТЕЦ! По 220 на ден умираха при теб

Богомил Бонев смачка Бойко Борисов, изяде го за закуска!

Бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев се разправи жестоко с бившия премиер Бойко Борисов. Той го „изяде с парцалите“ във Фейсбук и го направи така, че лидерът на ГЕРБ да не може да каже нищо в своя защита, съобщиха от Informiran.net.

В последните дни Борисов се опитва да уязви служебното правителство, като го атакува заради високите сметки за ток. Нещо, което обаче има предистория.

Бонев твърди, че именно лидерът на ГЕРБ е в основата на всичко това, сключвайки неизгодна за България сделка преди години. Сега „плодовете“ от тази сделка са налице.

Богомил Бонев разнищи Бойко Борисов

„Мутро, ревеш от скъпия той, но кой подписа зелената сделка, мръснико? Защо ликвидира ТЕЦ за въглища, мутро? Държавата при теб беше във финансов колапс. Сега умират по 120 българи на ден, а при теб, мутро, умираха по 220 на ден.“ – изригна Богомил Бонев, който беше вътрешен министър в периода 1997-1999 г.

От думите му става ясно, че той обвинява правителството на Бойко Борисов за скъпия в момента ток. Освен това обвинява Борисов и за лошото управление по време на Ковид кризата.

Очевидно е, че според Бонев Борисов изпълнява чужди интереси в името на финансово облагодетелстване. Именно за това говори атаката относно зелената сделка.

Все повече се засилват съмненията, че именно хората на Борисов са виновни за скъпия ток по българските домове. Има теории, че Борисов и компания са скроили номер на наследниците си, преди да предадат властта и това е причината за брутално високите сметки за ток.

Източник/ци: Богомил Бонев "изяде" Борисов: Мутро, ти ликвидира ТЕЦ! По 220 на ден умираха при теб

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!