Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Луна: Радев да се оттегли с достойнство, за да не го смачкам!

Луна смята, че е дошло времето на жена да бъде президент на България!

Певицата от поп-фолк жанра Луна е кандидат за президент и е решена да нагази здраво в политиката. Тя вижда себе си като най-достойна за този пост, пише “Труд“.

“В момента наблюдаваме една свирепа конкуренция, която отвращава и нагнетява. Кому е нужно това?! Аз съм единственият кандидат, който не стана обединител в последните 2 седмици, преди изборите”, сподели Луна Йорданова в ефира на БНТ.

Тя коментира и настоящия президент Румен Радев, в когото вижда най-голямата си конкуренция. Според нея бившият летец е пристрастен към властта и иска да направи цялата държава под свой контрол, но това няма как да се осъществи, тъй като сме парламентарна република.

Луна се вижда като достоен президент

“Време е Румен Радев да се оттегли с достойнство и да остави на другите да се изявят. В противен случай рискува много.” – смята певицата.

Тя е убедена, че може да победи ген. Радев и останалите кандидати още на първи тур, защото е единствената, която е близо до народа, защото е част от обикновените хора, докато останалите се имат за интелигенция.

Луна е сигурна, че ще смачка Румен Радев, тъй като има фенове на нейните песни. Тя е на мнение, че един лидер се ражда такъв. Това е нещо, с което си роден. Или ставаш за водач, или не, отсича фолк дивата.

Заявката й за президентството започна още преди 6 години, когато във “ВИП Брадър” измисли парчето “Луна президент” и обяви, че тя е най-достойната за този пост.

Луна е убедена, че трябва да се даде път на жена. Преди 5 години не се получи с Цецка Цачева, но тази година жените, желаещи да станат президент, са две. Освен Луна, и Цвета Кирилова се е насочила към върха.

“Аз съм надпартийна и в това ми е силата”, отсича фолк певицата, която разчита на визията си, за да привлече мъжките гласове.

Източник/ци: Луна: Радев да се оттегли с достойнство, за да не го смачкам!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!