Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов заплаши: Януари оставате без пенсии, защото подкрепяте диктатора Радев

Снимка Фейсбук, Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разказа виц за радио „Ереван“. Той участва в събрание на женската организация на партията в Пловдив, както се видя от живо излъчване в профила му във "Фейсбук".

На форума присъства и Невяна Митева – номинирана за вице на кандидат-президента проф. Анастас Герджиков, пише flagman.bg.

Попитали радио „Ереван“: Кога в България ще стане по-добре?

Радио "Ереван" отговорило: Вече бяхте.

Този виц разказа Борисов и то два пъти. След което предупреди народа, че сега щял да понесе последиците от управлението на Румен Радев.

Бойко Борисов разкритикува остро служебните правителства на Стефан Янев и изтъкна колко добре се управлявало при ГЕРБ. 

"И когато кандидат-президентската двойка, - ви моля, защото вие сте подкрепени, не сте издигнати от нас, - ви питат за подкрепата от ГЕРБ, да кажете "да, в 30-годишната ни история няма партия, построила и направила толкова за България." Нито БСП, нито Костов, нито царят! Това са фактите. Най-доброто председателство на Европейския съюз, провеждано последните години, в България, метрото - 3 милиардна инфраструктура, магистрали, пречиствателни станции, заводи, доходи - нагоре. Всичко. Рекорд във всичко. Рекорден брутен вътрешен продукт." Това каза Борисов на седящата до него кандидат-президентка. 

Той обяви и че при управлението на ГЕРБ България се справила най-добре с финансовата криза, свързана с Гърция, миграционната криза и с ковид-кризата. 

Борисов се обърна към пенсионерите, като обясни, че били излъгани от служебния кабинет, че ще получат със 120 лв. по-големи пенсии. 

"Излъгаха ли ви - излъгаха ви. Сега ви казвам - ще ви излъжат и януари ще останете без пенсии, ако продължите да подкрепяте диктатора (явно визира Румен Радев - б.а.). Това мога да се обзаложа с всеки", отсече Бойко Борисов. 

Той разкри, че отново ще е кандидат-депутат и пак ще е водач на листата на ГЕРБ в Пловдив-град. Дани Каназирева щяла да води в Пловдив-област. 

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов заплаши: Януари оставате без пенсии, защото подкрепяте диктатора Радев

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!