Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В болниците ни убиват! Обдишват Covid пациентите с технически кислород с решение на ГЕРБ, къде е медицинският? (ДОКУМЕНТ)

Умишлено или не, пациентите в тежка фаза на Covid буквално са убивани в болниците, където ги поставят на обшиване с кислород, но не медицински, а технически, разкри Narod.bg.

Според адв. Иван Денев – бащата на починалия миналото лято от Covid-19 във Велико Търново абитуриент Христо Денев, възнамерява да заведе гражданско дело за над 1 милион лева срещу Областната болница във града.

Според юриста синът му е станал жертва на престъпна медицинска терапия.

Софийската градска прокуратура продължава продължава разследването за смъртта на абитуриента. Назначена е седморна съдебно-медицинска експертиза след ексхумацията на тялото на 19-годишния Христо.

Ето какво написа адв. Денев по повод лечението с кислород, като прилага и заповед на министъра на икономиката от ГЕРБ Лъчезар Борисов, според когото няма разлика между технически и медицински кислород:

Адв. Иван Денев продължава да търси истината за трагедията със сина му Христо

Едва ли е съвпадение, че подаваният кислород дразни пациентите – сина ми, Стоянка Мутафова, певецът Ангел и т.н.

Поставят се въпросите: защо пациентите са искали да си свалят маските (заради което са им се карали грубо), защо се влошават след кислородотерапията вместо да се подобряват, проверени ли са структурните промени на белите им дробове – има ли сраствания и образуване на съединителна тъкан, загубили ли са белите дробове способността си да дишат?…

А поначало да сте чували за ослепели бебета в кувьози поради прекомерно подаване на кислород?

Кой би се усъмнил, че именно кислородът убива?

Христо Денев си отиде на едва 19 години…

Неслучайно природата ни го е дозирала в 20-21%, а не 100%. Коментарите оставям на вас… Аз казвам: Боже, прибери си вересиите!

Как да оцелеем пандемията и мерките

Връзката между здравето и морала

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: В болниците ни убиват! Обдишват Covid пациентите с технически кислород с решение на ГЕРБ, къде е медицинският? (ДОКУМЕНТ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!