Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лозан Панов към Кирил Петков: Благодаря за назначението, но това не е решение на проблема "Гешев"

Кандидатът за президент г-н Лозан Панов отговаря официално на офертата от страна на г-н Кирил Петков. Публикуваме неговото обръщение без редакторска намеса.

Лозан Панов към Кирил Петков: Благодаря за назначението, но това не е решение на проблема 'Гешев'

Много благодаря на господин Кирил Петков за щедрото назначение, което предлага от свое име и от името на партийните си другари в  новосформираната политическа организация - поста на главен прокурор. Той вероятно го прави с убеждението, че това всъщност е най-високият пост в държавата, защото над него е "само Господ" по думите на един бивш главен прокурор, който настоящият облече в истински смисъл.  

За мен е чест, но трябва да напомня, че смяната на лицето Иван Гешев с лицето Лозан Панов не е решение.

Влизам в президентската надпревара точно, за да извадя България от контекста на този тип политически пазарлъци, които доведоха до зависимостите не само в съдебната система, но на всички ключови институции, достигнало до пълното им овладяване. 

С уважение.

Кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов: Истанбулска конвенция и еднополови бракове - да, задължителна ваксинация - не

Източник/ци: Лозан Панов към Кирил Петков: Благодаря за назначението, но това не е решение на проблема Гешев | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!