Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Край с проф. Герджиков! Няма някой, който да се е хванал с Борисов и да е излязъл чист

Пълен провал за Анастас Герджиков очакват в БСП!

Ректорът на СУ проф. Анастас Герджиков е обречен на провал. Това заяви Румен Гечев от БСП. Причината според него е Бойко Борисов.

Гечев смята, че лидерът на ГЕРБ има свойството да “потапя” хората край себе си и след това повече никой да не чие за тях. Така се случи и с Цецка Цачева, която след загубата от Румен Радев преди 5 години сякаш изчезна.

“Борисов залязва и е голяма грешка да се хванеш точно с него в момента. Това обрича проф. Герджиков на провал”, категоричен е Румен Гечев.

Анастас Гверджиков ще се провали, смята Румен Гечев

Тезата му тук наподобява твърдението на повечето критици на бившия премиер, които считат, че няма политик, който да се е забъркал с Борисов и да е излязъл неопетнен. Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, че даже и Волен Сидеров са добър пример за това, тъй като бяха коалиционни партньори на Бойко Борисов и заедно с това загубиха любовта и уважението на народа, но за сметка на това напълниха банковите си сметки.

Проф. Герджиков също обича парите, което стана ясно от разкритието на Фрогнюз, че преди 2 години е допуснал конфликт на интереси, тъй като е дал проект на СУ на своята майка проф. Мария Герджикова, което по закон е забранено, понеже той е ректор на този университет.

В интернет вече вървят подигравки с кюлчетата на Борисов, които той ще сподели с Герджиков. Ако успеят да детронират Радев, може да има сериозно пиршество от тяхна страна.

May be a cartoon of 2 people and people standing
Колажи и карикатури | Facebook

Източник/ци: Край с проф. Герджиков! Няма някой, който да се е хванал с Борисов и да е излязъл чист

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!