Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов&Маджо ще мачкат бригадите на Рашков&Радев. Бившият премиер ще връща Ресто на президента-"смелчага" след победата

Дойде ред и Бойко Борисов да обяви война на Румен Радев. След кандидатирането на проф. Анастас Герджиков бившият премиер скочи срещу президента Румен Радев.
 
"Изведнъж както Радев беше сам, така ще загуби", заяви Бойко Борисов. "Партията" с Пеевски и Доган срещу Радев е по подразбиране - иначе нямаше да е толкова сигурен.
 
"Познавам го Радев, не е такъв смелчага да каже, че се крия. Но ако го е казал, той е много страшен. Той, Бойко Рашков са много страшни. Ние се крием, плашим се", заяви бившият премиер.
 
Това е остро, провокативно, даже и мутренско-СИКаджийско, но Румен Радев предизвика Бойко Борисов и сега си получава "рестото".
 
Цяла година Радев мачка Борисов - "Мутри, вън!", пачки, кюлчета, чекмеджета, сега и полата на Цецка Цачева. 
 
Това беше в повече - Цецка Цачева е жена, дама, не е на бойното поле между Борисов и Радев.
 
Президентът обаче вкара и "полата на Цачева и тогата на професора" в битката си с бившия премиер. 
 
Затова Борисов му връща Ресто с "полата на баджанаците" - Слави Трифонов и Георги Свиленски. 
 
Това е Ресто за полата - много по-важно е, че Бойко Борисов скача срещу Румен Радев и Бойко Рашков, иронизирайки ги колко са "страшни".
 
Борисов&Маджо ще мачкат бригадите на Рашков&Радев в кампанията - нищо няма да е като в предишната предизборна кампания. 
 
ГЕРБ ще спечели парламентарните избори, ако победи с проф. Анастас Герджиков и на президентския вот, Борисов дълго ще връща Ресто на Радев.
 
bgsniper.com

Източник/ци: Борисов&Маджо ще мачкат бригадите на Рашков&Радев. Бившият премиер ще връща Ресто на президента-"смелчага" след победата

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!