Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктор Орбан: Писна ми да зависим от онези, дето не знаят хора ли са, жаби ли са!

Виктор Орбан за пореден път се доказа като лошото момче на ЕС!

Лошото момче на ЕС – да, това определено може да се каже за Виктор Орбан, който за пореден път доказа, че заслужава прозвището си. Унгарският премиер отново скочи непримирим с новото нормално на Запада и отказа да се моли и да целува ръце на… нещо, което само не знае какво е.

Виктор Орбан с поредното си емоционално, но правдиво, изказване

„Превърна се в навик на ЕС да заплашва държавите членки и да се опитва да им връзва ръцете с това, че видиш ли, няма да получат пари, ако не са съгласни с тях и не козируват.

Ами не, ние няма как да правим това! Омръзна ми и няма да позволя страната ми да бъде зависима от онези, дето не знаят хора ли са, жаби ли са, жени ли са, мъже ли са…

На всички в момента са ни нужни средства и то не малко средства, за справяне с икономическата и здравна криза от пандемията. Но нека не позволяваме да ни поставят в ъгъла така, че да им „целуваме ръцете“, зове Виктор Орбан.

Той е категоричен, че ако повече европейски лидери погледнат разумно и пожелаят да „изтрезнеят“ от всеобщата лудост, то Западна Европа има шанса да се върне към предишната си стабилност и просперитет. И най-вече към ценностите, които са в основата на живота и човешкото общество.

Източник/ци: Виктор Орбан: Писна ми да зависим от онези, дето не знаят хора ли са, жаби ли са! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!