Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Велик! До 2 месеца Кирил Петков намалява двойно цената на тока

“Продължаваме промяната” ще спаси българските граждани от огромните сметки за ток!

Една от основните критики към работата на служебното правителство е напът да рухне. Цените на тока в цяла България ще намалеят драстично до 2 месеца. Това ще се случи благодарение на Кирил Петков и Асен Василев, които създадоха “Продължаваме промяната”.

Двамата още преди два месеца и половина лично са се заели с въпроса за скъпата електроенергия, заради която много от хората заплашват, че няма да гласуват за тях. Оказва се, че проблемът е от технически характер, писа Dnesbg.com.

Кирил Петков се е погрижил и за проблема с тока

По техен сигнал от ДАНС са влезли в Националната електрическа компания. Оказало се, че три от четирите турбини не работят, тъй като са разглобени, надолу турбините също били разглобени. Тоест един гигават от цялата енергийна система изобщо не функционира. Това е и причината за високите сметки за ток през това лято.

Всичко това стана ясно от изявлението на Асен Василев пред медиите. Той е категоричен, че с Кирил Петков и техният екип са взели необходимите мерки още тогава, в момента турбините се строят и до 2 месеца ще бъдат готови. Това означава, че можем да очакваме сериозно намаление в цената на тока около Нова година, което ще бъде равносилно на подвиг, предвид задаващата се сериозна икономическа криза в цял свят.

Не е ясно как така турбините са били разглобени, но прилича на саботаж. Привържениците на конспиративните теории вече подозират, че това е номер на предишната власт, за да злепостави правителството, сформирано от Румен Радев.

Източник/ци: Велик! До 2 месеца Кирил Петков намалява двойно цената на тока

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!