Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg с МЪЛНИЯ: Иван Гешев хвърля оставка, но първо арестува Бойко? (говори топ анализатор)

Narod.bg твърди, че отново е уцелил десетката с точна прогноза! Иван Гешев се готви да арестува Бойко Борисов, след което ще подаде оставка! Заради безпрецедентен натиск от ЕС и САЩ главният прокурор е решил да спаси собствената си кожа, като сложи прангите на мутрата от СИК, дочу Narod.bg.

От вторник следобед добре информирани ми съобщиха, че Гешев, в резултат на промяната на геополитическата и политическата ситуация в България, може да подаде оставка. Това съобщи преди минути политическият анализатор Осман Октай, наясно със сплетните по върховете на управлението.

„На моята реплика, че докато Гешев не си изпълни задачата от мафията да хвърли Борисов в ареста, това не е вероятно да се случи, информирани хора ме уверяват, че така ще стане“, споделя той.

„ГЕРБ и ДПС имат ресурс да дадат знак на своите структури да подкрепят кандидат на ДБ за президент. Ако бях на мястото на ДБ не бих издигнал кандидатура за президент, а бих работил за силно представяне на парламентарния вот.

Вълната, която подкрепя президента ще подкрепи и „Продължаваме промяната“, което е центристки вот за силна средна класа“, прогнозира анализаторът.

Източник/ци: МЪЛНИЯ в Narod.bg: Иван Гешев хвърля оставка, но първо арестува Бойко? (говори топ анализатор) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!