Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Премиерското "Сорос".промо на Даниел Митов в САЩ предизборна атака срещу президента Румен Радев и Кирил Петков

alt

Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ, е на знаково посещение в САЩ преди изборите.  
 
Агенция ПИК свърза визитата с близките връзки между държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен и втория в ГЕРБ.
 
ГЕРБ води с голяма разлика, ще спечели убедително предсрочните парламентарни избори и Даниел Митов ще е отново кандидат-премиер.
 
Този път ГЕРБ ще се опита да състави кабинет с подкрепата на "Демократична България" и "Промяната продължава".
 
Държавният секретар Блинкен може да повлияе чрез посолството в София на проамериканските формации "Демократична България" и "Продължаваме промяната" да влязат в управленска коалиция с ГЕРБ.
 
"Демократична България" и "Продължаваме промяната" са проекти на кръга "Сорос", в който знакова фигура е Антъни Блинкен. 
 
"Баща му Доналд Блинкен е забележителна фигура - той е съосновател на инвестиционна банка, бил е ръководител на университета в Ню Йорк, бил е посланик на САЩ в Унгария, а също така е и много близък приятел на Джордж Сорос", пише Калина Андролова в infacto.bg.
 
Посещението на Даниел Митов в САЩ е премиерско и лидерско промо - ГЕРБ се връща към "Срос" версията от първия мандат на Бойко Борисов. 
 
Премиерското "Сорос"-промо на Даниел Митов в САЩ е и предизборна атака на ГЕРБ срещу президента Румен Радев и Кирил Петков.
 
След връщането си от САЩ Даниел Митов вероятно ще бъде фронтмен на предизборната кампания на ГЕРБ, а Бойко Борисов ще координира корпоративните мрежи.
 
Американците знаково дават рамо на ГЕРБ преди изборите, след като на първа линия в партията е тяхното "Сорос"-прокси. 
 
Визитата очевидно е организирана със съдействието на посолството на САЩ. Посланик Херо Мустафа също е от кръга "Сорос", който стои зад премиерската кандидатура на Даниел Митов.
 
bgsniper.com

Източник/ци: Премиерското "Сорос".промо на Даниел Митов в САЩ предизборна атака срещу президента Румен Радев и Кирил Петков

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!