Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иван на Андрей: Слави е най-добрият, но е селянин, ние създадохме Бареков

Потресаващи тайни от кухнята на родния шоубизнес разкри култовият телевизионен продуцент Иван Христов в интервю в ютюб канала на Тото от "Скандау". Наред с шеговити истории за пиянската си младост с вечния си приятел Андрей Арнаудов, днешният улегнал семеен мъж повдигна завесата за много мръсни ризи на тв бизнеса в последните две десетилетия.

"Токшоуто ни с Андрей по Нова ТВ се провали, защото беше лошо програмирано. Вместо да ни сложат директно на гърба на Слави Трифонов, ни пуснаха от 10 часа - срещу най-гледаната емисия новини на Би Ти Ви. Нямахме шанс", споделя Иван.

"Знаехме срещу какво се изправяме, Слави и екипът му са най-добрите, но са селяни, ние търсехме по-различна публика. Много хора не оценяват колко труд стои зад предаванията им, толкова години всяка вечер в ефир", похвали конкурента си с половин уста Христов.

Дуетът изгря в "Сблъсък" с ослепителната Мария

Той разказа и драматични истории за фалита на спонсорираната от габровския тарикат Цветан Василев ТВ7: "С Иван се върнахме милион и половина назад от авантюрата с тази телевизия, просто скочихме и загубихме много пари. Наложи се да се разплащаме с десетки хора от джоба си с Иван, но изчистихме всичко, колкото и да беше тежко."

"Покани ни Николай Бареков, който тогава беше шеф. Не мога да кажа лоша дума за него, защото нищо лошо от него не съм видял, това беше преди да реши да се занимава с други неща. Всъщност аз съм убеден, че ние с Иван го "създадохме" в "Сблъсък". Именно заради гостуванията му в нашето предаване, докато още работеше в "Евроком", го поканиха в Би Ти Ви и кариерата му се изстреля в орбита", разказва Иван.

Източник/ци: Иван на Андрей: Слави е най-добрият, но е селянин, ние създадохме Бареков - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!