Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Татяна Дончева: Бойко и всеки от ГЕРБ е налапал милиони за собствен кеф и з@дник!

Татяна Дончева разкости Бойко Борисов и съпартийците му!

Татяна Дончева направи на пух и прах не само екс премиера Бойко Борисов, но и съпартийците му от ГЕРБ. Разкривайки не всеослушание кражбите им за милиони.

Татяна Дончева направи Борисов и съпартийците му на нищо

„Тази партия има от какво да се страхува и то много. Защото ако загубят отново на изборите, то загубите им няма да са партийни, загубите им ще са чисто финансови – за всеки поотделно.

Имате ли представа в какви размери са крали тези хора и как всеки един от тях е налапал милиони по време на управлението им повече от десет години. Милиони, които са прибрали за личния си кеф и з@дник.

Бойко Борисов и всички гербаджий сега треперят и се тресат като есенни листа от ужас, че ще трябва да им се изземат тези пари. От които и един лев не им се е полагал, но са се оказали в джобовете и сметките им“, разкрива Татяна Дончева.

Тя допълва и че отделно от това са извършвани и редица други тежки престъпления, които категорично и безапелационно се наказват със затвор, пише informiran.net.

Колкото до войната на Бойко Борисов с президента Румен Радев, Татяна Дончева заяви само, че Радев е доказано честен и морален човек и лидер, докато лидерът на ГЕРБ не е.

„Затова са всички тези изцепки и напъни. Вижте го, горкият Бойко, той на човек не мяза вече. Подпухнал, недоспал, личи си, че сън не го хваща. Ами и мен нямаше да ме хваща, ако ги бях надробила като него“, заключва Татяна Дончева.

Източник/ци: Татяна Дончева: Бойко и всеки от ГЕРБ е налапал милиони за собствен кеф и з@дник! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!