Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Баце, защо онемя?!… Радев просна Баце в нокаут!

Бойко Борисов още не е отговорил на предизвикателството на Радев!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който от месеци става и ляга с името на Румен Радев на уста и не спира да ръси обиди и провокации към президента и служебния кабинет, днес замлъкна. Онемя. Потъна вдън земя.

Бойко Борисов буквално нокаутиран от Румен Радев

Баце още не е отговорил в типичния си арогантен стил, на отправеното към него предизвикателство. Тази сутрин държавният глава прикани екс премиера да се яви в открита битка с него по време на президентските избори.

„Призовавам г-н Борисов, след всички отправени към мен обвинения и клевети, да се кандидатира за президент. Нека да престане да използва партията си като гръб и защита, а да се защити позициите си. Това мога да му предложа открито и смятам, че е абсолютно честно“, заяви Румен Радев.

Напук на тирадите на Бойко Борисов за „некадърността“ на служебния кабинет, президентът е категоричен, че именно новите министри са въвели до голяма степен „ред в хаоса“ – мотото на ГЕРБ за изборите, което звучи повече от абсурдно.

„Служебният кабинет се опитва и до голяма степен успява да се справи с хаоса в енергетиката и да премахне изцяло дългогодишните олигархични зависимости. В момента се работи усилено за провеждането на изборите и за това да няма и един манипулиран или купен глас“, заяви Радев, предава nova.bg.

Цяла България тръпнеше и още тръпне в очакване на реакцията от страна на Баце, но до момента поне такава няма. Любопитно е как ли ще опита да се измъкне от ситуацията този път…

Източник/ци: Баце, защо онемя?!… Президентът Румен Радев просна Борисов в нокаут! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!