Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„ЕвроДикоФ“: Че Бойко Борисов е смешен и жалък по села и паланки, го разбират повечето нормални българи и все повече чужденци

В петък, 24-и септември, в „ЕвроДикоФ“:
Че Бойко Борисов е смешен и жалък по села и паланки, го разбират повечето нормални българи и все повече чужденци. Но когато с брутален цинизъм прехвърля престъпленията си в здравеопазването на други – тук трябва специално внимание. И го получава.

Заслепен от маниакалната си ненавист към Румен Радев, Бойко си вкара супер ефектен автогол: Възмути се, че токът поскъпнал с 300 %, забравайки че енергетиката се ръководи изцяло от ГЕРБерски кадри.

В Пловдив бившият премиер се появи с „елитни компаньони“ – от двете му страни бяха трима кметове, и тримата с куп далавери зад гърба си. Припомняме фактите…

Някои вече „вкараха в затвора“ за 3 год. Кирил Петков. Може ли обаче прокуратурата да го отстрани от политиката? Какво има право и какво няма право да направи Конституционният съд по казуса? Защо главният прокурор няма да може да поиска сваляне на имунитета на Петков?
Самият Кирил Петков в „ЕвроДикоФ“: за мандатоносителите; за коалициите; за парите; за Слави; Корнелия и канадското посолство в Букурещ.

Анализаторът Илиан Василев: „Защо ЕС се оказа пак неподготвен? Този път e жертва на „енергиен COVID“. Цените на тока в България – шантаж и бойкот на ГЕРБерите, които са на постовете си. Корупция и некадърност от предишните или нерешителност и безпомощност от сегашните.
Случаят „Елен Герджиков“: оставка по ГЕРБерски! Какво всъщност казва Борисов и какво не казва самият Герджиков?

Водачът на сектата „Има такъв народ“ Слави Трифонов съвсем се обърка в тенекиения си дворец! Доказателствата.

Една майка търси сърце за болния си син. Единственият българин с трансплантирани сърце и бъбрек допълва драмата.

И „Опиумното трио“ се разпада! Но все пак темите остават – за красивите политици и работливите МИС-ки. Катя от „Ритон“ със смайващ външен вид! Отслабнала драстично – от диети, спорт или фотошоп?

Коментират Жени Калканджиева и Елена Ангелова.

„ЕвроДикоФ“, петък, 20 ч.

Източник/ци: Че Бойко Борисов е смешен и жалък по села и паланки, го разбират повечето нормални българи и все повече чужденци – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!