Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: Няма да позволя на Борисов да открадне и 1 лв. още!

Кирил Петков напълно заличава Бойко Борисов от политическата карта на България!

Лидерът на “Продължаваме промяната” Кирил Петков се зарече, че ще ликвидира напълно корупцията в България. За целта той ще ликвидира всички познати похвати на работа с чужди инвеститори, които Бойко Борисов е използвал през последните 12 години.

Ако Петков спечели изборите, всяка община ще получи сертификат за “чисти от корупция”, пише Mediapool.bg. По този начин документално ще е отбелязано, че чуждите инвестиции ще стигат по предназначение, а не както беше по времето на Борисов и милионите от еврофондовете, които потънаха в небитието.

Кирил Петков спира кранчето на Борисов

“Ще спрем изцяло корупцията. Няма да я ограничим или намалим, а направо ще я ликвидираме. Няма да позволя да се открадне и 1 лв. още от тази държава. Забравете за управлението на ГЕРБ, сега нещата ще са различни”, заканва се Петков.

Той изразява съжаление, че от години брандът “България” и брандът “корупция” в чужбина изглеждат като едно и също нещо. Най-голямата му цел е да промени това, като спре кражбите на всички нива.

Кирил Петков е убеден, че именно корупцията прави живота на българина така труден. Ако тя изчезне, ще има пари и за заплати, и за пенсии, и за помощи във всички сфери, както и за справяне с коронакризата.

Източник/ци: Кирил Петков: Няма да позволя на Борисов да открадне и 1 лв. още!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!