Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев: Нека Борисов, за когото съм диктатор и изедник, излезе в битка с мен на изборите!

Румен Радев отвърна подобаващо на обидите и клеветите на Бойко Борисов!

Президентът Румен Радев запази достойнството и мъжеството си като успя да отговори сдържано и възпитано на екс премиера Бойко Борисов. И то след нечовешките и просташки обиди и хули от лидера на ГЕРБ днес.

Румен Радев достоен след помията, която Борисов изля по него

Припомняме, че по време на посещението си в Провадия, Борисов настървено захапа Румен Радев пред всички и неколкократно го нарече диктатор. Обвини го, че е довел държавата до икономически и здравен срив като му преписа дори жертвите на коронавируса, цитира informiran.net.

„Радев и правителството му обвиняваха нас, че заради корупцията ни нямало чужди инвеститори в България. Е, какво стана сега – при тяхното управление няма нито един инвеститор, който да поиска да работи у нас.

Заради така наречения президент постъпнаха цените на тока и горивата, а оттам и на храната на народа. Той доведе българите до мизерия и просешка тояга.

А за капак Асен Василев открадна нагло парите за АМ „Тракия“ и то само, за да излъже с тях пенсионерите. Всичко съсипаха тези наглеци, но идва време за възмездие“, каканижеше Бойко Борисов.

На цялата тази помия държавният глава Румен Радев отвърна по единствения възможен и достоен начин – с пренебрежение. И с покана лично към Борисов да се яви на предстоящите избори като активен участник в политиката.

„Нека г-н Борисов излезе в битка с мен там, където трябва. Не махленска, а законна, на изборите. Тогава единственият съдия – народът, ще отсъди кой е диктатор, кой престъпник“, заяви Румен Радев.

Източник/ци: Радев: Нека Борисов, за когото съм диктатор и изедник, излезе в битка с мен на изборите! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!