Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Петков&Василев вземат от всички партии, 50% от феновете им са негласували на 11 юли

Електоратът на новата формация на ексминистрите Петков и Василев е с долна граница 300 000 - 400 000 души, показват изследвания на общественото мнение, поръчани от други партии, които естествено не се публикуват, защото са истински, а не фризирани като публично обявяваните, и се формира от досегашни симпатизанти на всички основни политически играчи.

Далеч не само на ДБ, както внушава Тренд, където един от тримата ръководители е зет на зам.-министър от ББ3.

Дори от ГЕРБ идват 12% от изявилите пристрастие към харвардската партия.

Най-голям дял от симпатизантите на Момчетата, както за краткост ги наричат всички, имат негласувалите на изборите на 11 юли, които представляват половината от електоралната маса зад новия проект.

Хоризонтът, който им дават социолозите на старта на проекта на двамата от Харвард е 25% от решилите да гласуват на 14 ноември. Това дава и основание днес Кирил Петков да говори за 30 на сто подкрепа.

Радостина Тонева

Да помислим заедно! Имената им влязоха в обръщение след любезната намеса на американския посланик... Всеки чужд наемник гледа интересите на този, който го е наел

Източник/ци: Петков&Василев вземат от всички партии, 50% от феновете им са негласували на 11 юли | Новини | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!