Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Унищожи ги: Иван Гарелов свали маската на Борисов и ГЕРБ преди изборите!

Иван Гарелов разкри истинското лице на Бойко Борисов!

Легендарният журналист и водещ Иван Гарелов буквално унищожи егото и свали маската на екс премиера Бойко Борисов. И то преди най-важните за страната избори – президентските и поредните парламентарни избори.

Иван Гарелов свали маската на Бойко Борисов

Според Гарелов, Борисов и ГЕРБ лъжат, че още се колебаят за името на кандидата, когото да издигнат за президент. Както знаем, от партията неколкократно заявиха, че имат няколко лица предвид, но все още не били взели окончателното решение.

„Това са глупости! Говорят, че ще обмислят, че се колебаят, защото де факто нито ГЕРБ, нито десните нямат подходящ човек, който да се изправи срещу Румен Радев.

А кандидатурата на самия Бойко Борисов е абсурдна, защото той ще бъде размазан от Радев на минутата. А стане ли това, то бившият ни премиер ще излети от политиката веднъж завинаги. И връщане назад няма да има, за нищо на света“, зашлеви го Иван Гарелов.

Той коментира и влизането на Кирил Петков и Асен Василев в политиката с новата партия „Продължаваме промяната“. По думите му, ако ИТН на Слави Трифонов успее да спечели първото или второто място на изборите, то новите политици няма да имат шанс да въведат идеите си.

Още повече, че към момента „Продължаваме промяната“ отказва да се коалира предварително с Демократична България на Христо Иванов, пише informiran.net.

Колкото до шансовете на настоящия президент Румен Радев на изборите, Иван Гарелов му вещае пълна победа без балотаж. „Знае се, че левите избиратели ще дадат гласа си за него и Йотова. БСП не бива да се сърди и да влиза в спорове с президента преди вота.

Разбираемо е Радев да се опитва да привлече на своя страна и гласовете на десните и централни избиратели. Най-доброто в случая ще бъде ако той и столетницата се поддържат и играят като един отбор“, заяви Иван Гарелов.

Дали прогнозите му ще се сбъднат, предстои да разберем скоро.

Източник/ци: Унищожи ги: Иван Гарелов свали маската на Борисов и ГЕРБ преди изборите! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!