Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Асен Василев връща България в соца: Безплатно здравеопазване и образование за всички!

Асен Василев с амбициозни задачи за своята партия!

Доскорошният министър на финансите Асен Василев вече е част от партийната система в българската политика. Заедно с Кирил Петков той представи движението „Продължаваме промяната“. То трябва да се обедини със съществуваща вече партия, за да може да участва в изборите през ноември.

Василев е добре запознат с финансовото състояние на България и е категоричен, че щом Борисов и екипът му вече не крадат от държавата, ще има пари за всичко.

„Има пари и за здравеопазване, и за образование, и за пенсии. Данъците не бива да се пипат нито надолу, нито нагоре. В момента сме принудени да плащаме тройно и четворно за услуги, които ни се полагат по право. Не бива да се доплаща за лечение, нито учениците да ходят на частни уроци, за да се подготвят.“ – каза Асен Василев, писа Novini.bg.

asen-vasilev1_600x400

Асен Василев връща България в социализма

д-р Любомир Канов: Умно-красивитетът са вече почти завършени бъдещи комунисти

По думите му личи, че той и Кирил Петков имат намерение да върнат България в социализма, когато здравеопазването и образованието бяха безплатни и всеки, който желаеше, можеше да се възползва от тях.

Интересното е, че Василев и Петков са завършили „Харвард“ в САЩ, но споделиха, че ще правят лява политика с десни инструменти. Те отказват да се отъждествят като социалисти или капиталисти, а искат на тях да се гледа просто като на хора на промяната.

Източник/ци: Асен Василев връща България в соца: Безплатно здравеопазване и образование за всички!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!