Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Умно-красивитетът са вече почти завършени бъдещи комунисти

Западната либерална епидемия всред “образованите”, студентите, учениците и разбира се преди всичко техните учители и професори, доведе до това, че дори в релативно “назадничава” България, най-“прогресивната” част от младата интелигенция и умно-красивитетът са вече почти завършени бъдещи комунисти.

Безпаметството в училище и модата да бъдеш като онези от “Запада”, готините, дето са много загрижени за нечии права и никога не разбраха, нито позволиха да се узнае в какво подтисничество и класова екстерминация и класов холокост живяха хората на Изток от Желязната Завеса десетилетия наред, а в Русия повече от век. Те причиниха това. Маркс ги приюти успешно под брадата си и те даже не го усетиха, залисани в своето “правдолюбие” и толерантност, макар че този път знамето с което ги поведоха не е червено, а с цветовете на дъгата.

Заедно със Свети Че, утре ще трябва да скандират името на Свети Джордж Флойд и да му целуват ботушите. А може и някой талибански цървул да цунат в името на политическата коректност.

д-р Любомир Канов, Facebook

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!