Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ подава ръка на ЛГБТИ-обществото: Вътрешно проучване тества дали Костадин Ангелов има шанс срещу Румен Радев?


Палавият поглед на Коце Ботокса може да привлече нежните българи, надява се Бойко

Предварително осъденият на поражение кандидат-президент на ГЕРБ Асен Балтов е вкарал в тежки размисли лидера на хунтата Бойко Борисов. Последната идея на натирения премиер била с вътрешнопартийно проучване да тества нагласата на гербопитеците към друга възможна кандидатура – на нежния проф. Костадин Ангелов, научи Narod.bg от свой човек сред бившите управляващи.

Издигането на екс здравния министър, нашумял с прякора Коце Ботокса заради лицевия тунинг и присадената коса, щяло да е и реверанс към ЛГБТИ обществото. Не е тайна, че десетки хиляди гей-българи са оставени без реален политически избор, понеже по върховете на властта обикновено влизат „мачовци”, които имат проблем с хората с различна сексуалност.

Затова и Буци се надявал, че кандидатурата на Коце Ботокса ще привлече под знамената на ГЕРБ и политически маргинализираната гей-общност.

Че приятелят на актьора Владо Карамазов е добре надъхан с идеологията на Буци е видно от всяка негова медийна проява.

„Много лъжи се изговориха в публичното пространство. Идеята е да се прикрият лъжите, изречени от Бойко Рашков”, съвсем в духа на хунтата коментира Костадин Ангелов дори темата с подслушванията, каквито уж нямаше.

Narod.bg обаче вчера публикува данните, че 943-ма политици, журналисти и общественици са били слухтени от МВР при третия кабинет на Бойко Борисов с аргумента, че готвели държавен преврат на мафията ГЕРБ.

Корупционен проблем, обаче, има и при Коце Ботокса, който остави „Александровска болница” с над 70 милиона лева дългове.

Източник/ци: ГЕРБ подава ръка на ЛГБТИ-обществото: Вътрешно проучване тества дали Костадин Ангелов има шанс срещу Румен Радев? - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!