Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Богомил Бонев бесен: Ще ви изръбя, ако се върна, корумпари гадни

Бившият МВР министър Богомил Бонев е бесен заради екостикерите, които се произвеждат в печатницата на бившия БСП депутат Петър Кънев, видя Lupa.bg. 

Мъжът до актрисата с политически амбиции Нона Йотова избухна с остър пост срещу лепенките, които влязоха в сила в средата на юли и оскъпиха годишния преглед на автомобилите.

„Кой бе, кой мерзавец определи екостикерите да се произвеждат от печатница на депутат от БСП? И кому беше нужно МВР да купува четци? Просто ще ви изръбя, ако се върна за един ден. Корумпари гадни! Симбиоза между ГЕРБ и БСП”, не крие яда си Богомил Бонев.

И продължава: „Оказва се, че екостикерите съвсем не са безобидни. Залепени са точно на единственото място, където съвременните автомобили позволяват нещо да се чете отвън.

И, ако искаш да не чакаш на опашка, купил си e-pass, няма как да го ползваш. Е, този номер няма да мине. Отлепвам ви корупционната лепенка”, завършва яростната тирада на бившия вътрешен министър.

Lupa.bg припомня, че въпросната „лепенка”, която указва екологичната група на конкретния автомобил, се произвежда от бившия БСП депутат Петър Кънев в семейната печатница „Демакс”.

Обществената поръчка бе за близо 5,9 млн. лв. без ДДС. Един стикер с чип струва 6,80 лв. без данъка, като годишният тираж ще е 1,5 млн. стикера.

В миналия парламент се говореше, че понеже години наред Петър Кънев печатал винетните стикери, които вече са електронни, той губел по 17 милиона лева вече втора година. Затова и сега социалистът компенсирал с печатането на екостикерите.

Източник/ци: Богомил Бонев бесен: Ще ви изръбя, ако се върна, корумпари гадни - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!