Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Асен Василев: 40 млрд. лв. в Ливан ще изядат главата на Борисов!

Асен Василев вижда края на Бойко Борисов не само като политик, но и като свободен човек!

Министърът на финансите Асен Василев е сред най-обсъжданите лица в българското общество от няколко месеца насам. Той разкри страшни далавери на предишните управляващи и е напът да вкара не един или двама в затвора.

Сред застрашените е самият Бойко Борисов. Бившият премиер се слави със съмнителните си сделки по време на своето управление, за които е получвал всеки път тлъсти пачки с пари. Неслучайно се приспива нощем в Банкя с едни половин милион евро в чекмеджето и немалко кюлчета злато.

Оказва се обаче, че лидерът на ГЕРБ има далеч по-сериозни суми в банковите си сметки. Една от най-скандалните е в Ливан, където Борисов е натрупа цели 40 милиарда лева, съобщава Informiran.net.

Колегите уточняват, че новината е съобщена от Асен Василев. Той твърди, че бившият премиер ще бъде сериозно наказан.

„Ливан потвърди, че Борисов има сметка там с цели 40 млрд. лева в нея. Предстои разследване, а случаят ще бъде даден на прокуратурата“, разкри финансовият министър.

Асен Василев разкри истината за Бойко Борисов

Скандалното в случая е, че няма как за 20 години в политиката Бойко Борисов да е натрупал такова състояние с държавната си заплата. Затова се търси начинът, по който тези пари са спечелени и спестени.

Асен Василев и друг път е уязвявал Борисов. Още като пое финансите на държавата той разкри, че държавната хазна е в плачевно състояние и здраво се е крало от нея.

Очаква се лидерът на ГЕРБ да бъде преследван с цялата строгост на закона от служебното правителство и да се стигне до съд, даже и до арест на Борисов.

Амбициите на Асен Василев са свързани със създаването на собствена партия, в която да си партнира с Кирил Петков. Ако двамата вземат властта след Нова година, много тежки времена ще настанат за Бойко Борисов.

Източник/ци: Асен Василев: 40 млрд. лв. в Ливан ще изядат главата на Борисов!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!