Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мика Зайкова помля Борисов: И циркаджията е повече от него!

Мика Зайкова разби екс премиер с много остри думи по негов адрес!

Емблематичната Мика Зайкова, която се оказа най-запомнящата се фигура от партията “Има такъв народ”, отново демонстрира своята смелост и нападна словесно Бойко Борисов и хората от неговия екип.

Зайкова, която със своите 79 години се превърна в най-възрастния депутат на 45-тото и 46-тото Народно събрание, смята, че Борисов е абсолютно недостоен човек и политик, който не е работил и ден през живота си, писа Стандарт.

Според нея лидерът на ГЕРБ не е научен на труд, защото цял живот бяга по тъча и изкарва пари по лесния начин. Това го прави изключително некомпетентен не само за премиер, но и за политик като цяло.

Мика Зайкова унизи жестоко Бойко Борисов

“Не искам да използвам думата “цирк”, защото в цирка хората се трудят и изкарват парите си с много работа. Докато при ГЕРБ е пълна лудница и никой не разбира това, което работи”, споделя Зайкова.

Тя е изключително възмутена не само от далаверите на Бойко Борисов, но и от неговото нагло поведение. За 12 години срина България, а се държи сякаш е направил нещо велико. На всичкото отгоре предаде поста си на премиер по крайно срамен начин, смята Мика Зайкова.

Източник/ци: Мика Зайкова помля Борисов: И циркаджията е повече от него!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!