Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Слатински: Не мога да повярвам, че Петър Стоянов може така да се опозори! И днес съм потресен, че човек, обвързан с трибуквена групировка...

Жестоко, сам съм изненадан, ме жегна възможността Петър Стоянов да е личен кандидат за президент на ББ. И да се нареди до невъобразимата Цецка Цачева...

Тези дни чета изскочил от архивите ми мой дневник от 1989-1990 г.

Там ги има първите емоции, надежди, амбиции, стъпки по създаването на опозицията в Перник и по-късно при изграждането на СДС.

Първите митинги, първите заплахи за физическа разправа, първите страхове на моите родители за мен, първите знаци на безкористна и страстна подкрепа, която получавах от буквално хиляди перничани.

Създаването на първия местен вестник на СДС - "Съвест".

Подготовката на изборите през юни 1990 г.

Мажоритарната ми победа над символа на пернишката номенклатура.

Потресът след първия тур с невярващите очи на нашите симпатизанти, че в национален мащаб губим изборите.

Славно време на най-светлото, което роди Прехода - СДС.

И днес съм потресен, че човек, обвързан с трибуквена групировка, имащ арогантно поведение и циничен език, създал най-корумпираната власт от края на Османското присъствие (както сега се казва), може да назначи еднолично за свой придворен кандидат за президент президента на СДС Петър Стоянов!!!!

Така след като ББ първо флиртуваше сластно и похотливо със СДС, после го съблазни за жълти стотинки и го вкара за перверзни удоволствия в личното си политическо ложе, сетне го превърна в своя леконравна коалиционна държанка, накрая може да го убие окончателно и безвъзвратно.

Отново и отново не мога да повярвам, че Петър Стоянов може така да се опозори!

Николай Слатински, Facebook

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!