Следвайте "Буднаера" в Телеграм

На света няма политик или пиар, които да изчистятт или прикрият срамотите Борисови!

Начинът по който от ГЕРБ публично "отстрелват" Петър Стоянов е поредния пример на техния цинизъм. Ясно, е че всеки кандидат на Борисов за президент е обречен, защото ще носи неговото бреме, ще отрази гнева на хората срещу 12 години негово управление.

Забележете, някакъв второразреден представител на "елита" на ГЕРБ Биков, пуска в употреба името на Стоянов, само и само за да го подложи на публично тричане, без обаче да е сигурна неговата кандидатура. На принципа, ако издържи, става, ако не няма да го издигаме.

Ако бяха сериозни и уважителни към него, името му щеше да бъде комуникирано от председателя на партията, но пък там друг проблем, той е токсичен. Сега ще се изгаврят с него, публичното мнение ще го дъвче и накрая сметката - Петър Стоянов похабен, ГЕРБ употребил поредния политик на десните за да прикрие срамотите Борисови. Като играе на чувството му за лоялност към СДС.

Всеки има глава на раменете. Да мисли какво да прави с авторитета си. Но това Георги Марков и Тома Биков да те "издигат" е гавра.

Борисов така кооптира в ръководството Дани Митов - да му чисти имиджа, и каква е равносметката? Репутацията, с която ще живее на Митов, е сериозно накърнена. Борисов си е все така токсичен и неприемлив.

На света няма политик или пиар, които да изчистятт или прикрият срамотите Борисови!

Илиан Василев

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!