Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мистерията на Белия дом: САЩ плащат за създаването на коронавируса и... са най-силно засегнати от него

/Поглед.инфо/ Американският президент Джо Байдън планира да свика среща на високо равнище, посветена на коронавирус в края на септември, съобщава “Политико. Публикацията изброява възможните теми: глобални усилия за ваксинация, увеличаването на доставките на кислород към страните в нужда и възможност за международно сътрудничество в областта на научните изследвания и разработките, свързани с КОВИД-19.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Срещата на високо равнище ще бъде съобразена със заседанията на Общото събрание на ООН, насрочени за седмицата на 20 септември. Някои страни вече са били уведомени за плановете на Байдън да организира срещата, но все още няма официални покани за други участници, добавя американското издание. Може би президентът на САЩ ще разкаже повече за своята инициатива по-подробно, предполага “Политико”.

Е, тук подробностите наистина няма да попречат, тъй като прессекретарят на Белия дом Джейн Псаки например избяга само от един прост въпрос за коронавируса от репортера на “Нюзмакс” Емералд Робинсън.

„Тя поиска от Псаки около 900 страници документи за изследването на няколко вида коронавирус в лабораторията в Ухан, финансирани от американската медицинска организация “ЕкоХелт” с пари от федералния бюджет на САЩ. Но Джейн не ѝ отговори - тя грабна папката си и излетя, докато въпросът още ектеше.

Какво представлява тези 900 страници? Оказа се, че ключовата експериментална работа с хуманизирани (тоест с човешки рецептори върху клетките) мишки е била извършена срещу американски грантове в лабораторията с трето ниво на биологична сигурност в Центъра за експерименти с животни в Университета в Ухан, а не в Института по вирусология на Ухан, както се смяташе по-рано.

Именно там, в Центъра, е възникнал инцидент, който е изхвърлил коронавируса по света , предполага изданието “Интерсепт”, който разкри тези данни. Не е ли това, което Спящият Джо има предвид под „международно сътрудничество в научноизследователска и развойна дейност“?

Изданието не уточнява дали това е било злополука или "естествено вторично разпространение". Но това се потвърждава чрез устата на молекулярен биолог от университета “Рютгерс” Ричард Ебрайт: нови вируси са били създавани в Ухан. И не само коронавирус, но и например Близкоизточен респираторен синдром (МЕРС).

Джо Байдън, организаторът на предстоящата среща на високо равнище, уж е задал въпроса за произхода на коронавируса. През май той инструктира специалните служби на САЩ да се заловят с това, а на 27 август изми ръцете си, обявявайки, че разследването не е дало резултати. И в същото време той обвини Китай, че крие важни данни. Сега се оказа, че Щатите крият важна информация за COVID-19: документите, получени от “Интерсепт” бяха поискани от публикацията в рамките на съда съгласно закона за свободата на информацията през септември 2020 г.

Но всичко това, може да се каже, е вчера. Дали коронавирусът е изкуствен и кой точно го е създал-днес това има значение само в контекста на епохалните мерки за борба с него, наложени на човечеството от глобалистични структури като СЗО.

Просто казано, ако вирусът е изкуствен и освен това може да бъде създаден от човека в движение, тогава каква е стойността на всички тези „глобални усилия за ваксинация“, обявени от Байдън? Особено ако самият вирус, неговите щамове и ваксините срещу него са „скалъпени набързо“ от приблизително същите структури и за същите пари?

По ирония на съдбата, САЩ са най-силно засегнати от настоящата пандемия. Въпреки докладите от Вашингтон за 55% от ваксинираното население, графиките за честотата на КОВИД-19 при американците са ужасяващи. 40,46 милиона заразени - първо място в света. 121 случая на 1000 американци - първото място сред развитите страни. 652,6 хиляди смъртни случая - първото място в света. Може би Байдън трябва да бъде по-скромен?

Има обаче и друг съвет - да спре да лъже. Как, да речем,Центровете за контрол и превенция на заболяванията да спрат да сет преструва, че спасяват хората от коронавируса. С леко движение на ръката те пренаписаха инструкциите за мРНК ваксини срещу COVID-19: сега тези лекарства, оказва се, не произвеждат имунитет, а просто „стимулират имунния отговор за защита“. И стимулацията е нещо различно: тя може да завърши добре, или може да се провали.

Междувременно “Голямата Фарма” е готова да започне ваксинирането на много малки деца, които, както беше посочвано през цялото това време, не се влияят особено от разпространението на коронавирус. Инжекциите на бебета от 2 до 11 години са почти уреден въпрос (за тези, които са по-големи, всичко отдавна е решено): остава да се получи одобрение от регулаторите. Фармацевтичната компания “Файзер” обещава да подготви данни за бебетата до края на есента.

Превод: В. Сергеев

Как да оцелеем пандемията и мерките

Чудеса за подобряване на духа и тялото

Връзката между здравето и морала

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Мистерията на Белия дом: САЩ плащат за създаването на коронавируса - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!