Следвайте "Буднаера" в Телеграм

От Доган, Карадайъ и ДПС зависи дали Радев ще бъде преизбран. Радев: На тези избори ясно ще си проличи кои партии са за промяна и кои бранят корупцията

От Ахмед Доган, Карадайъ и ДПС зависи дали Румен Радев ще бъде преизбран за президент.

От Ахмед Доган зависи дали Румен Радев ще бъде президент за втори мандат, са на мнение изборджии. Радев нямаше въобще да бъде президент, ако ДПС не го бе подкрепило тогава.

Сега, ако Радев не успее да убеди Мустафа Карадайъ и Ахмед Доган, няма да може да стане отново президент. В момента се наблюдават обтегнати отношения между Карадайъ и Радев, което не вещае нищо добро относно преизбирането му. Румен Радев е скочил като ужилен, когато Карадайъ му е припомнил, че именно ДПС са помогнали той да стане президент. От там Радев още повече се е озлобил срещу ДПС, са на мнение анализатори. Заради това бяха и нападателните реплики на Радев към Карадайъ, който на свой ред му отговори с лекция от 2019 година за идентичността.

Президентът Румен Радев: На тези избори ясно ще си проличи кои партии са за промяна и кои бранят корупцията.

Президентът Румен Радев обяви, че на тези избори ще си проличи кои партии бранят корупцията и кои са за промяната. „Аз се надявам на подкрепа на хората и ги призовавам да гласуват за личности“.

Радев обяви, че на 14 септември разпуска парламента и започва предизборен период. „Изборите ще са 2 в 1 на 14 ноември, за да спестим пари и време на избирателите“, каза още Радев. На въпрос дали ще запази като министри Петков и Василев в следващия служебен кабинет, Радев потвърди и каза, че се е убедил от началото за способностите им.

Източник/ци: От Ахмед Доган, Карадайъ и ДПС зависи дали Румен Радев ще бъде преизбран за президент

Президентът Румен Радев: На тези избори ясно ще си проличи кои партии са за промяна и кои бранят корупцията.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!