Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: Обединяваме се с партиите на протеста, присъдата на Борисов е подписана!

Кирил Петков е категоричен, че този път мърдане няма!

Този път мърдане няма – Бойко Борисов и мафията му отива в затвора. В това е категоричен икономическият министър Кирил Петков, който заедно с Асен Василев се обединява с партиите на протеста.

Кирил Петков и партиите на протеста се обединяват

Новината е потвърдена лично от Мая Манолова и Христо Иванов, които отдавна твърдяха, че много от министрите в служебния кабинет на Румен Радев задължително трябва да останат на власт. Защото са кадърни и защото го доказват с делата си всеки ден.

На предстоящите избори, които ще са президентски и парламентарни в едно, партите на протеста ще играят едно цяло с Кирил Петков и Асен Василев, пише narod.bg.

Без съмнение двамата ще получат подкрепа и от партията ИТН на Слави Трифонов, който вече проведе разговори с двамата за участие в управлението на страната.

„В следващия парламент ще има политическа сила, която ще получи мандата за сформиране на правителство. Крайно време беше, но по-добре бавно, но сигурно.

А още от първия работен ден на новото правителство, ще се заемем с твърда ръка с всички измами и корупционни сделки на Борисов и хората му“, категоричен е Кирил Петков.

Източник/ци: Кирил Петков: Обединяваме се с партиите на протеста, присъдата на Борисов е подписана! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!