Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Чекмеджето няма да го спаси! 10 години затвор за Борисов заради контрабанда на цигари в Англия

Бойко Борисов отива в затвора заради нелегална търговия с цигари!

Контрабанда с цигари

Обвиненията срещу Бойко Борисов стават толкова много, че вече е трудно да бъдат изброени. Този път лидерът на ГЕРБ е уличен в контрабанда на цигари във Великобритания, съобщи Narod.bg.

Всичко започва през 2018 г., когато британски криминалисти подават сигнал в ГДБОП за контрабанда на цигари Corset, произведени в България. Нашите спецслужби подхващат случая и стигат до двама олигарси, близки до Бойко Борисов. Вместо да разплетат незаконната мрежа обаче, случаят на практика е потулен и се тръгва по следите на съвсем други хора, които нямат общо с този случай.

Бойко Борисов замесен в контрабанда на цигари в Англия

Според източник на Narod.bg самият Борисов също е участвал в тези схеми и може да получи наказание. Очаква се след падането на Иван Гешев от власт чадърът върху бившия премиер да бъде свален и той да бъде съден не само за цигарите в Англия, но и за къщата в Барселона, както и за парите и златото в нощното му шкафче.

По принцип за контрабанда на цигари се дават около 10 години затвор, зависи от общия обем на нелегалната стока. В случая той е голям и затова се очаква Борисов да прекара зад решетките следващото десетилетие.

Източник/ци: Чекмеджето няма да го спаси! 10 години затвор за Борисов заради контрабанда на цигари в Англия

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!