Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нито ваксинираните щяха да са повече при управление на ГЕРБ, нито мерките щяха да са по-различни

Нито ваксинираните щяха да са повече при управление на ГЕРБ, нито мерките щяха да са по-различни.

Ваксинационната кампания беше компроментирана още при правителството Борисов -3, а Пророка от Банкя от всички неща, които мрази, най-много мрази да го мразят. Плюс Радев, разбира се.

Затова и нямаше да предприеме нищо по-ограничаващо бизнеса и народа от действащите сега сравнително меки мерки, а като нищо можеше да приложи и още по-меки.

Бизнесът се вдигна на протест. Протестира се, а реално власт няма. Така нито ще обидят някого, а Борисов се обиждаше дори от вечерния бриз, нито ще уплашат, нито ще принудят. И реална полза няма да има. Служебният кабинет и парламентът карат последните си часове, президентът се готви за избори, а преобладаващата част от народа, която изобщо ще гласува, чака да пусне гласа си за втори мандат на Румен Радев и все още виртуалната партия на Петков и Василев. За последните двама – до голяма степен за да види „какво ще стане“ – вечният порив на българина за сеир.

Фактът, че Борисов не е изчегърган и демонтиран заради неумението или нежеланието на „победителите“ в парламентарния вот, ще тласне още избиратели към гласуване за настоящия президент. Децата искат да си имат „добър и силен“ батко, който да ги пази от „лошия“, който ги тормози в училище, а друг нямат на разположение

Това е положението.

Единственото, което може да промени недоволството на бизнеса, е във втория си служебен кабинет за годината Румен Радев да смени тези от министрите, които най-често са на мушката на браншовиците. Нищо повече.

А освежаването на кръвта е оздравителен подход.

Милен Ганев

fakti.bg

Източник/ци: Нито ваксинираните щяха да са повече при управление на ГЕРБ, нито мерките щяха да са по-различни – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!