Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев „з@кла“ Кирил Петков: Партия няма да има, ставаме президентска република!

Румен Радев няма да позволи на Кирил Петков да прави своя партия!

Без партия за Кирил Петков

Румен Радев направи на пух и прах прогнозите, че ще има партия на служебните министри. Българският президент мисли в много по-широк спектър и смята да промени изцяло концепцията на изпълнителната власт у нас.

Това стана ясно от публикация на самия ген. Радев във Фейсбук. Той написа в социалната мрежа, че партия на някои от служебните министри няма да помогне с нищо на България и трябва по-широка философия.

Тук, разбира се, прозира желанието на Румен Радев да направи от България президентска република. Това е негово желание от години и след като най-големият му враг падна от власт, вече изглежда постижима тази цел.

Румен Радев поема всичко в свои ръце

Относно Бойко Борисов, Румен Радев не пропусна и този път да го уязви, като намекна, че ще го вкара в съда. Това обаче ще стане след свалянето на Иван Гешев и назначаването на нов главен прокурор.

Президентът успокои и всички бесепари, които се чувстват предадени от него заради близките му отношения с десни формации и САЩ. Радев поясни, че никога няма да предаде социалистите и завинаги ще си остане един от тях.

Припомняме, че през последните седмици усилено се говори, че Кирил Петков ще направи своя дясна партия, която ще бъде подкрепена от Румен Радев. Президентът обаче очевидно се цели по-нависоко и смята директно да поеме в свои ръце управлението на България през следващите години.

Източник/ци: Румен Радев "з@кла" Кирил Петков: Партия няма да има, ставаме президентска република!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!