Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бунтът в ГЕРБ расте, хиляди искат Буци да се пенсионира (8 неудобни въпроса към Мутрата)

Хиляди фенове на ГЕРБ осъзнават, че зад Бойко Борисов стои само мафията и че крадците на Баце ще повлекат цялата идея в канализацията на историята, която в случая се оттича в следствието, а оттам – в затвора, призна източник на Narod.bg от върхушката на детронираната партия.

Малкото останали читави хора в „Граждани за европейско развитие на България“ се събират в социалните мрежи с искане тарторът на шайката да се пенсионира, но преди това да даде отговор на 8 неудобни въпроса:

  1. Кога ще направи отчет за разгрома в София Даниел Митов и няма ли да подаде оставка като шеф на столичния щаб, където в един от районите, ГЕРБ е разгромен с почти 20 000 гласа от Демократична България? Не следва ли, когато изборите са провалени, и то тотално, тези които са отговаряли за тях, да подадат оставка?
  2. Кой ще каже какво се случи в Русе, та ГЕРБ загуби 16 000 гласа за 4 години и беше буквално размазана на 11 юли с 6000 гласа разлика от ИТН? Кой сложи 21-годишният Гошко Кръстев да бъде координатор в тази област?
  3. Защо ГЕРБ загуби изборите във Велико Търново и Стара Загора, където има кметове, които спечелиха с космически резултат местния вот само преди няма и две години?
  4. Как е възможно партията ни да победи с едва 1000 гласа Слави Трифонов във Варна? Защо кметът Иван Портних не се разследва за безкрайните далавери, които уронват името на ГЕРБ?
  5. Защо през всичките тези 4 години, включително и след местните избори, когато Демократична България завладя централните райони на София, не беше направен анализ как стана така, че ГЕРБ няма кметски места в центъра на София? Кой носи отговорност за резултатите за районни кметове в София на последните местни избори, които се прехвърлиха върху парламентарните?
  6. Защо бяха хвърлени в боя всички министри като водачи на листи, някои от тях компрометирани, без грам политическо говорене, политическа реторика, неставащи дори за пазачи?
  7. Защо се допусна в последните, а и във всички тези години, кръгът „Капитал“ да е началник-кадри на партия ГЕРБ? Като се почне от Дянков, през Плевнелиев, Трайчо Трайков, Христо Иванов и т.н. и стигнеш до Екатерина Захариева… Защо ГЕРБ се би на терена с Демократична България с една и съща идеология?
  8. Защо досега не беше разговаряно с Манфред Вебер и Доналд Туск ДСБ да бъде изключено от ЕНП и да си намери своето място в либералния Интернационал?

Източник/ци: Само в Narod.bg: Бунтът в ГЕРБ расте, хиляди искат Буци да се пенсионира (8 неудобни въпроса към Мутрата) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!