Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев: Докато съм жив, няма да предам българите и ще се боря с мафията на Борисов!

Румен Радев заяви публично, че ще търси сметка на Борисов до последно!

До последно да търси сметка за престъпленията и кражбите на Бойко Борисов, се закле президентът Румен Радев. Днес екс премиерът и лидер на ГЕРБ за пореден път обвини държавния глава в разединение на нацията. При това навръх празника на Съединението.

Румен Радев се закле – няма да предаде народа си

С присъщата си интелигентност и мъдрост, Румен Радев не отвърна на просташките нападки грубо. Само заяви, че Борисов ще плати за делата си и ще трябва да отговаря за всичко сторено пред следващия главен прокурор.

„Защото такъв ще има и то много скоро. България ще има прокурор, който ще е на светлинни години от настоящия Иван Гешев и пирът на Борисов и хората му ще приключи веднъж завинаги.

Мога да кажа само едно за себе си и го казвам на онези, които се тревожат и се съмняват в искреността на думите и делата ми. Докато съм жив, няма да предам българите и България, каквото и да ми струва това“, заяви Румен Радев.

Президентът е убеден, че нито една партия няма да успее да се справи сама с управлението на държавата и че депутатите трябва да се обединят в името на народа, пише btvnovinite.bg.

И не на последно място настоя да се приключи с актуализацията на бюджета, защото българите не могат да бъдат оставени за пореден път на произвола. Особено в тези тежки времена на пандемична криза.

Източник/ци: Румен Радев: Докато съм жив, няма да предам българите и ще се боря с мафията на Борисов! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!