Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов отвори чекмеджето! Готви свалянето на Радев с...

Бойко Борисов ще сваля Румен Радев с пари от чекмеджето!

Протести анти-Радев!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще направи последен опит да свали Румен Радев от президентския стол. След като 5 години не успя да го мръдне, сега бившият премиер ще извади пари от чекмеджето си, защото е верен на максимата, че което не става с пари, става с много пари.

Борисов ще стартира платени протести срещу Радев от 15 септември, съобщава Narod.bg. Те ще се изразяват в тълпи от хора по улиците на големите градове, затваряне на булеварди и магистрали, като всички протестъри ще скандират “Радев, разединителят на нацията, вън!”. Едно от лицата там ще бъде Ричард Алибегов, който уж ще протестира срещу противоепидемиологичните мерки.

Бойко Борисов плаща за протести срещу Румен Радев

Целта на Борисов е ясна. Да злепостави Румен Радев и той да не спечели втори мандат. Дори да бъде преизбран, злепоставянето му може да повлияе на рейтинга на служебния кабинет и бъдещата партия на Кирил Петков да не получи голям кредит на доверие от народа.

Хунтата на Борисов се надява, че очерняйки Радев, може да се върне във властта. Към момента най-голямата пречка за това е именно президентът, защото той докара служебните министри, които мнозина в момента определят като единствените съвестни политици за последните 30 години.

Източник/ци: Борисов отвори чекмеджето! Готви свалянето на Радев с глутницата си

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!