Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Познайте какви коли си избират родните депутати докато (не)вършат работа

Кой депутат си избира скъп мерцедес, докато заседава?

Една интересна снимка, която бързо набра скорост в социалните мрежи, ни показва част от работния ден на български депутат. На снимката ясно се вижда, че въпросният народен представител не работи и не разглежда народни автомоболи в работно време.

Вниманието му е спряла премиум кола от марката Mercedes-Benz. Можете ли да познаете кой е този народен представител и колко струва въпросната кола.

Мъжът седи откъм групите на ИТН и ДБ. Някои сайтове побързаха да назоват конкретно име от хората на Христо Иванов. Други уточняват, че народният избраник е от Ловешко и постоянно ходел с едни и същи дрехи...

Депутатът е отворил един от популярните сайтове за покупка на автомобили и разглежда офертата. Очевидно колата е доста лъскава и скъпа.

Това доведе до куп коментари в мрежите. Все пак човекът има пълното право да кара хубава кола, ако си изкарва парите честно. Друг въпрос е защо скучае по време на заседание.

Разбира се, не е ясно кой е автор на снимката, защото не е най-прилично да се снимат лаптопите на хората. Но зад последния ред е мястото за камери и фотографи, така че депутатите трябва винаги да имат едно наум, че са там за да работят.

Кой за какво е в парламента: Човекът на Христо Иванов си избира Мерцедес, дреме му какво говорят в парламента

Източник/ци: Познайте какви коли си избират родните депутати докато (не)вършат работа - ᐉ Новини от Fakti.bg - Авто | ФАКТИ.БГ

Кой депутат си избира скъп мерцедес, докато заседава? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!